Hanzepraktijk Kampen
Huisartsenpraktijk

E-consult

Via het aanmaken van een account op MijnGezondheid.net kunt u op een veilige manier gebruik maken van een e-mailconsult. Zie deze pagina voor meer uitleg. Het aanmaken van een account en het koppelen van het account aan de MedGemak app is vrij eenvoudig.


Als het niet lukt om op MijnGezondheid.net een account aan te maken, dan kunt u kiezen voor de mogelijkheid die hieronder beschreven staat:
Via onderstaand e-mailadres kunt u een niet-spoedeisende medische vraag aan uw huisarts stellen. Dit geldt ook voor het opvragen van uitslagen van bloed- of röntgenonderzoek.
Om één en ander zo goed mogelijk te laten verlopen, is het goed om rekening te houden met het volgende:

  • Vermeld in de e-mail niet uw volledige naam, maar alleen de initialen (voorbeeld: J. v D als u Jan van Dijk heet), vermeld wel uw geboortedatum.

(Volgens wet AVG mag e-mailverkeer niet direct herleidbaar zijn naar 1 persoon. Als u uw geboortedatum en initialen vermeldt is voor ons duidelijk wie u bent.)

  • Dit e-mailadres is niet bedoeld voor het bestellen van herhaalmedicatie, bel dan de herhaalreceptenlijn: 038 - 331 2191 - kies in het keuzemenu optie 2.
  • Dit e-mailadres is ook niet bedoeld voor het maken van een afspraak op het (telefonisch) spreekuur.
  • Als u een vraag heeft die met spoed beantwoord moeten worden, neem dan telefonisch contact met ons op: 038 - 331 2191.
  • Uw vraag wordt altijd beantwoord, meestal binnen twee werkdagen, tijdens vakanties zal de beantwoording van uw vraag langer duren.
  • Het e-mailadres van de praktijk is: info@hanzepraktijk.nl