Hanzepraktijk Kampen
Huisartsenpraktijk

HET SPREEKUUR

Wij houden dagelijks spreekuur, uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u het algemeen praktijknummer bellen.
Bij het inplannen van een afspraak zal de assistente vragen waarvoor u wilt komen. Dit doet zij om de urgentie van uw klacht te bepalen, én om na te gaan hoeveel spreekuurtijd er ingepland moet worden. Als u meer dan 1 vraag aan de huisarts hebt, of u denkt extra tijd nodig te hebben, is het prettig als u een dubbel consult aanvraagt. Hierdoor hopen wij onnodige wachttijden te voorkomen.
Voor spoedeisende hulp kunt u het spoednummer bellen. Wanneer een afspraak niet door kan gaan, bel dan tijdig af. Wij kunnen dan iemand anders helpen.

Moet ik naar de dokter?

Twijfelt u of u contact moet opnemen met de huisarts? Beantwoord dan eerst de vragen op de website "Moet ik naar de dokter". Op deze website krijgt u direct een betrouwbaar advies. Deze website is niet bedoeld voor spoedvragen.

U kunt deze website bereiken door op de volgende link te klikken: https://moetiknaardedokter.nl/


Visites

Visites kunt u aanvragen vóór 10.00 uur. Het is indien mogelijk beter als u naar de praktijk komt; daar zijn meer mogelijkheden voor onderzoek en behandeling.  


Terugbelspreekuur

Het is mogelijk om de huisarts telefonisch te spreken. U kunt hiervoor een afspraak maken. De assistente noteert het telefoonnummer waarop u later wilt worden teruggebeld. Voor de meeste vragen kunt u ook bij de assistente terecht.  


Uitslagen

Wij vragen u in alle gevallen ons zelf te bellen om een uitslag op te vragen. Voor uitslagen van bloedonderzoek, röntgenfoto’s, etc. kunt u van 8.00 uur - 17.00 uur de assistente bellen. Als de uitslag goed is zal de assistente u dat zelf, in overleg met de arts, meedelen. Bij enige twijfel wordt met u afgesproken dat de arts u terugbelt.