Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Het spreekuur

Wij houden dagelijks spreekuur, uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u het algemeen praktijknummer bellen.

Bij het inplannen van een afspraak zal de assistente vragen waarvoor u wilt komen. Dit doet zij om de urgentie van uw klacht te bepalen, én om na te gaan hoeveel spreekuurtijd er ingepland moet worden. Als u meer dan 1 vraag aan de huisarts hebt, of u denkt extra tijd nodig te hebben, is het prettig als u een dubbel consult aanvraagt. Hierdoor hopen wij onnodige wachttijden te voorkomen.

Voor spoedeisende hulp kunt u het spoednummer bellen. Wanneer een afspraak niet door kan gaan, bel dan tijdig af. Wij kunnen dan iemand anders helpen.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 uur - 8.00 uur een afspraak te maken op het spreekuur. U kunt dit bij de assistente aangeven.

 

Visites  

Visites kunt u aanvragen vóór 10.00 uur. Het is indien mogelijk beter als u naar de praktijk komt; daar zijn meer mogelijkheden voor onderzoek en behandeling.  

 

Terugbelspreekuur

Het is mogelijk om de huisarts telefonisch te spreken. U kunt hiervoor een afspraak maken. De assistente noteert het telefoonnummer waarop u later wilt worden teruggebeld. Voor de meeste vragen kunt u ook bij de assistente terecht.  

 

Uitslagen

Wij vragen u in alle gevallen ons zelf te bellen om een uitslag op te vragen. Voor uitslagen van bloedonderzoek, röntgenfoto’s, etc. kunt u van 8.00 uur - 17.00 uur de assistente bellen. Als de uitslag goed is zal de assistente u dat zelf, in overleg met de arts, meedelen. Bij enige twijfel wordt met u afgesproken dat de arts u terugbelt.