Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Project OPEN - Inzage in uw dossier

Wij nodigen u van harte uit uw eigen dossier te openen op MijnGezondheid.net. Op dit gezamenlijke internetportaal van de praktijk en de apotheek krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medische en medicatiedossier. Verder kunt u bijvoorbeeld herhaalmedicatie aanvragen, labuitslagen bekijken, een afspraak maken voor een bezoek aan de huisarts, een e-Consult aanvragen en betrouwbare informatie over uw aandoeningen en medicatie raadplegen. (Nog niet alle functionaliteiten zijn al geactiveerd, dit volgt zo spoedig mogelijk).

 

Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?

Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan, kunnen een dossier openen op MijnGezondheid.net. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. Informatie over DigiD en het aanvragen ervan vindt u op www.digid.nl.

 

Hoe opent u een dossier op MijnGezondheid.net?

Wanneer u uw dossier op MijnGezondheid.net wilt openen kunt u uw interesse kenbaar maken bij de huisartsenpraktijk.

-> Mail hiervoor uw naam, geboortedatum, emailadres en 06-nummer naar info@hanzepraktijk.nl

-> Of gebruik de volgende link Aanmelden voor MijnGezondheid.net

De huisarts activeert dan een koppeling in het dossier. U ontvangt nadien een e-mail van MijnGezondheid.net om het portaal activeren. Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van MijnGezondheid.net gaat inloggen, moet u het contract met uw zorgverlener digitaal ondertekenen. Door deze akkoordverklaring digitaal te ondertekenen bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk en apotheek goed en betrouwbaar is geregeld.

 

U kunt de mogelijkheden van MijnGezondheid.net ook online bekijken

Link naar MijnGezondheid.net/

Link naar Project OPEN