Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Huisartsen

- Art van den Noort, huisarts

aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

BIG-nummer: 79062897901

- Sandra Roest-Brouwer, huisarts

aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag

BIG-nummer: 79041324901

 

Doktersassistentes

- Petra Post, doktersassistente

- Leonie Scholten, doktersassistente

- Marjan Zandbergen, doktersassistente

Ina Prins, doktersassistente

- Lynn Hendriks, doktersassistente

Zij vormen het aanspreekpunt en hebben zowel medische als administratieve taken. Bij de assistentes kunt u terecht voor het maken van afspraken, voor telefonische adviezen, etc.  Daarnaast houden zij – onder verantwoordelijkheid van de huisartsen – zelf spreekuur. De assistentes maken ook de fundusfoto's voor alle diabetes-patiënten uit Kampen. U kunt ook bij hen terecht voor:

- bloeddrukcontroles

- injecties

- oren uitspuiten

- maken van gehoortesten

- maken van uitstrijkjes

- bloed- en urine-onderzoek

- verbinden van wonden

- verwijderen van hechtingen

- tapen

- maken van een ECG (hartfilmpje)

- aanstippen van wratten

- zwangerschapstesten

 

Praktijkondersteuners

- Janneke Boone en Erika Boersma, praktijkondersteuners somatiek

Een niet meer weg te denken functie in de huisartsenpraktijk is die van “praktijkondersteuner huisarts”, afgekort POH. De huisarts delegeert bepaalde medische taken aan de praktijkondersteuner. De praktijkondersteuner draagt vervolgens zelfstandig zorg voor deze taken. De praktijkondersteuner is een verpleegkundige die gespecialiseerd is in het controleren en adviseren van diabetes patiënten, patiënten met astma en COPD, patiënten met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, overgewicht en hoge bloeddruk. Zij heeft ook wondverzorging in haar takenpakket en zij kan u helpen met het stoppen met roken.

-Janneke is aanwezig op maandag, dinsdagmorgen en donderdag.

BIG-nummer: 19049120930

-Erika is aanwezig op dinsdag.

BIG-nummer: 19925905430

De praktijkondersteuner somatiek is ook te bereiken via e-mail, bijvoorbeeld voor het doorgeven van dagcurves, bloeddrukwaarden, etc. Vermeld in uw e-mail altijd uw initialen (niet uw volledige naam) en geboortedatum:

poh@hanzepraktijk.nl

 

- Antoinette Bolt, praktijkondersteuner GGZ (geestelijke gezondheidszorg)

Bij de praktijkondersteuner GGZ kunt u terecht voor uitgebreidere gesprekken en hulp dan in een normaal consult bij de huisarts mogelijk is; bij problemen van psychische aard. Zij behandelt patiënten met onder andere angsten, burn-out, depressie en fobie.

Antoinette is aanwezig op woensdag.

POH-GGZ registratienummer: 1494

De praktijkondersteuner GGZ is ook te bereiken via e-mail. Een vraag per e-mail wordt beantwoord op haar werkdagen. Vermeld in de e-mail altijd uw initialen (niet uw volledige naam) en geboortedatum:

poh-ggz@hanzepraktijk.nl

 

- Loes Roelands, praktijkondersteuner GGZ jeugd (geestelijke gezondheidszorg)

De gemeente is sinds enkele jaren verantwoordelijk voor de jeugdzorg. Gemeente Kampen is in 2018 gestart met een project om de jeugdzorg GGZ zoveel mogelijk bij de huisarts onder te brengen. Onze praktijkondersteuner GGZ jeugd is kinder- en jeugdpsycholoog en heeft uitgebreide ervaring binnen de jeugd GGZ, zij is tevens werkzaam bij Dimence.

De huisarts kan uw kind bij psychische klachten / gedragsproblemen naar de praktijkondersteuner GGZ jeugd verwijzen. Vaak kan zij de behandeling binnen de huisartsenpraktijk uitvoeren. Soms zal er een verwijzing volgen naar de 2e lijns GGZ

Loes is afwisselend aanwezig op woensdagmiddag en donderdagmiddag.

BIG-nummer: 19063867425

De praktijkondersteuner GGZ jeugd is ook te bereiken via e-mail. Een vraag per e-mail wordt beantwoord op haar werkdagen. Vermeld in de e-mail altijd uw initialen (niet uw volledige naam) en geboortedatum:

poh-ggz-jeugd@hanzepraktijk.nl