Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Huisartsenpost

Buiten kantooruren belt u in geval van spoed of dringende zaken naar het nummer van de Huisartsenpost in Zwolle 0900 - 333 6 333 Voor meer informatie kijkt u op:

medrie.nl

 

De Huisartsenpost verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg in de avond-, nacht- en weekenduren en tijdens de feestdagen in een groot gebied rondom Zwolle, Hardenberg en in de Flevopolder. Als er geen sprake is van een levensbedreigende situatie maar er wel op korte termijn een huisarts naar uw klachten moet kijken, of medisch advies nodig is, dan belt u met de Huisartsenpost. U kunt de post alleen bezoeken na telefonische afspraak.

 

112 als iedere seconde telt!
Als u denkt dat er sprake is van acuut levensgevaar, bel dan 112. Dit nummer is niet bedoeld voor het bespreken van gezondheidsklachten die niet acuut of levensbedreigend zijn. 

 

Openingstijden van de Huisartsenpost

- Werkdagen

Maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 08.00 uur

- Weekend

Vrijdag 17.00 uur tot maandag 08.00 uur.

- Feestdagen

Op feestdagen gedurende 24 uur per dag.
De Huisartsenpost werkt uitsluitend op telefonische afspraak!

 

Zorg dat u de benodigde gegevens bij de hand hebt
Bij ieder telefoongesprek heeft de Huisartsenpost de volgende gegevens nodig:

- naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum 

- naam eigen huisarts

- namen gebruikte medicijnen

- naam zorgverzekeraar en polisnummer

 

U belt en dan?
De doktersassistent van de Huisartsenpost bepaalt in overleg met u welke hulp noodzakelijk is. Dat kan een zelfzorgadvies zijn, een verwijzing naar het spreekuur van de eigen huisarts, maar ook een afspraak op de Huisartsenpost, waar de huisarts de patiënt kan onderzoeken. In sommige gevallen een afspraak voor een (spoed)visite door de spoedarts bij u thuis. De doktersassistent kan in overleg met een huisarts alsnog besluiten een ambulance naar u toe te sturen.

 

Adres van de Huisartsenpost: Dr. van Heesweg 2, 8025 AB Zwolle. De huisartsenpost bevindt zich in Isala Spoed, naast de spoedeisende hulp in de nieuwbouw van de Isala

 

Dienstapotheek: Voor spoedmedicatie buiten kantooruren kunt u terecht bij de Spoedapotheek van de Isala. Deze bevindt zich in de centrale hal van de Isala, Dr. van Heesweg 2, telefoonnummer 038 – 4556227, website:

www.isala-apotheek.nl/